– Usluge fizioterapeuta u Vašem domu podrazumeva unapređivanje fizičkog stanja klijenta, ublažavanje bola od povrede ili trajnih posledica neke bolesti.

– Najčešći slučajevi kada su našim korisnicima potrebne usluge fizioterapeuta su stanja posle infarkta miokarda, cerebrovaskularnog insulta tj.šloga, respiratornih oboljenja(upala pluća, hroničnih opstruktivnih bolesti pluća, COVID-19), ali i drugih stanja(bolovi u ledjima, bolovi u vratu, kao i stanja posle preloma, iščašenja ili uganuća) koja ostavljaju posledice na sposobnost klijenta da obavlja svakodnevne aktivnosti (podizanje iz kreveta, ustajanje, hodanje itd.).

– Posle fizioterapeutskog pregleda, pravi se individualni plan i program rehabilitacije u skladu sa stanjem klijenta, uslovima, željama i potrebama, da bi se postigao najbolji terapijski ishod, sve u cilju smanjenja posledica oboljenja i dovodjenja pacijenta u adekvatno stanje, najbliže onom pre povrede ili pojave bolova.


Plan i program rehabilitacije obuhvata kineziterapijski tretman (aktivne ili pasivne vežbe, vežbe disanja, mobilizacija pacijenta itd.), aparaturne procedure(elektroterapija, laseroterapija, ultrazvučna terapija itd.) kao i  sve vrste masaža.